KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia
Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w
związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia
dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r,
dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku
„Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu
udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5
ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja,
Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani
dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane
osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6.
przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo
wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych
jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą
podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po
zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.

Szanujemy Twoją prywatność. Wykorzystujemy technologie, takie jak pliki cookie, i przetwarzamy dane osobowe, takie jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celu spersonalizowania reklam i treści w oparciu o Twoje zainteresowania, mierzenia wydajności reklam i treści oraz uzyskiwania wglądu w odbiorców, którzy widzieli reklamy i treści. Kliknij poniżej, aby wyrazić zgodę na wykorzystanie tej technologii i przetwarzanie danych osobowych w tych celach. Możesz zmienić zdanie i zmienić wybór zgody w dowolnym momencie, wracając na tę stronę.

Akceptuję

Aktualności

Bal Karnawałowy

Dnia 03.03.2022r. odbędzie się w naszym przedszkolu Bal Karnawałowy dla dzieci. Prosimy o przebranie dzieci za wymarzone…

czytaj dalej

Wigilia w grupie 2

W okresie świątecznym przedszkolaki z grupy 2, przy akompaniamencie najpiękniejszych kolęd i pastorałek, zjadły wspólnie…

czytaj dalej

Spotkanie z Mikołajem gr. 2

Święty Mikołaju bardzo się cieszymy,Od dawna czekamy na Twe odwiedziny.My tak Mikołaju czasem rozrabiamy,Ale za to bardzo, bardzo Cię kochamy.

czytaj dalej

Spotkanie z Mikołajem gr. 3

Ho, ho, ho. Słychać także dzwonka dźwięk. To Święty Mikołaj odwiedził przedszkolaki z grupy 3. Wszystkie dzieci były wyjątkowo grzeczne…

czytaj dalej

Spotkanie z Mikołajem gr 4

Przedszkolaki z grupy najstarszej przez cały rok były bardzo grzeczne, dlatego odwiedził je Święty Mikołaj. Dla każdego przyniósł upominek i…

czytaj dalej

Spotkanie z Mikołajem

Dziś nasze przedszkole odwiedził wyjątkowy gość – Święty Mikołaj 🙂 Dzieci z najmłodszej grupy troszkę się bały, ale każdy chętnie…

czytaj dalej

Spotkanie wigilijne w grupie I

Tego dnia wspólnie zasiedliśmy do wigilijnego obiadu. Było bardzo uroczyście, a przepyszne świąteczne potrawy szybciutko znikały z naszych talerzy. Nasz…

czytaj dalej

Mikołajki w grupie III

6 grudnia to dzień wyjątkowy, gdyż stał się wielkim oczekiwaniem na wyjątkowego gościa – Mikołaja. Święty Mikołaj był podobno jedynakiem…

czytaj dalej

Andrzejki w grupie Maluszków

Przedszkolaki z grupy najmłodszej przeniosły się w magiczny świat wróżb i czarów. Zgodnie z polską tradycją w czasie zabawy andrzejkowej…

czytaj dalej

Dzień Misia w grupie III

26 listopada obchodziliśmy w naszej grupie Światowy Dzień Pluszowego Misia, przypadający dzień wcześniej. Doskonale bawiliśmy się wykonując zadania sprawnościowe…

czytaj dalej

Dzień Pluszowego Misia

25 listopada swoje święto miał najlepszy przyjaciel wszystkich dzieci – Pluszowy Miś. Pomimo tego, że pluszowe przytulanki nie mogły odwiedzić…

czytaj dalej