KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia
Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w
związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia
dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r,
dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku
„Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu
udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5
ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja,
Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani
dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane
osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6.
przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo
wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych
jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą
podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po
zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.

Szanujemy Twoją prywatność. Wykorzystujemy technologie, takie jak pliki cookie, i przetwarzamy dane osobowe, takie jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celu spersonalizowania reklam i treści w oparciu o Twoje zainteresowania, mierzenia wydajności reklam i treści oraz uzyskiwania wglądu w odbiorców, którzy widzieli reklamy i treści. Kliknij poniżej, aby wyrazić zgodę na wykorzystanie tej technologii i przetwarzanie danych osobowych w tych celach. Możesz zmienić zdanie i zmienić wybór zgody w dowolnym momencie, wracając na tę stronę.

Akceptuję

Nadchodzące wydarzenia

Wcześniejsze wydarzenia

Sprzątanie świata – Polska

W tym roku po raz kolejny wyruszyliśmy, by posprzątać Polskę! 17 września wszystkie przedszkolaki wyruszyły z przedszkola by dołączyć do…

Dzień kropki.

15 września obchodziliśmy święto kreatywności, pokonywania ograniczeń oraz umacniania wiary we własne siły. Dzieci poznały historię Vashti,…

Rekrutacja od 1 kwietnia

1 KWIETNIA 2021 r. O GODZ. 08:00  zostanie uruchomiona strona internetowa, na której zamieszczony będzie:…

Kontynuacja od 18 marca

Deklaracje o kontynuowaniu wychowania przedszkolnego będą składane w dniach 18-25 marca 2021 r.

Spotkanie z Rodzicami

7 września, w SP 29, na sali gimnastyczne,j o godz. 17.30, odbędzie się Spotkanie z Rodzicami,…

O bezpieczeństwie ze Strażą Miejską

17 marca w naszym przedszkolu będziemy mieli szczególnych gości. O bezpieczeństwie z przedszkolakami będą rozmawiać funkcjonariusze Straży…

Wielki Bal Karnawałowy

Dnia 25.02.2020 r. (wtorek) odbędzie się w naszym przedszkolu WIELKI BAL KARNAWAŁOWY. Bardzo prosimy Rodziców o przygotowanie…

Światowy Dzień Kota

17 lutego obchodzimy Światowy Dzień Kota, w którym celebrujemy życie i znaczenie tych wspaniałych drapieżników. To super…

DZIEŃ BABCI I DZIADKA

DZIEŃ BABCI I DZIADKA! Drodzy Dziadkowie, zapraszamy do naszego przedszkola na uroczystość z okazji Waszego święta.Występy dzieci odbędą się w poszczególnych grupach: Grupa…

Spotkanie przy choince.

SPOTKANIE PRZY CHOINCEDrodzy Rodzice, serdecznie zapraszamy Państwa wraz z dziećmi na Uroczystość Choinkową, która odbędzie się 13.12.2019 r.

Dzień Przedszkolaka

20 września, na zaproszenie SP29, z okazji Dnia Przedszkolaka, o godz. 10.00, całe przedszkole…